Meer resultaten voor sterke drank

 
sterke drank
 
Webshop Sterkedranken Colruyt.
Een grote keuze aan sterke dranken. Bezoek de webshop. Blijf op de hoogte. Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. My Colruyt app. Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.
micro
sterkedrank / sterke drank taaltelefoon.be. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
sterkedrank / sterke drank. Beide spellingen zijn correct. Sterkedrank is een samenstelling van een bijvoeglijk naamwoord en een zelfstandig naamwoord. Omdat sterkedrank zijn letterlijke betekenis drank met een hoog alcoholgehalte niet is kwijtgeraakt, wordt het bijvoeglijk naamwoord sterke ook vaak los geschreven.
springkasteel huren
Sterkedrank Wikipedia.
Een oud whiskytankje. Sterkedrank in de praktijk ook geschreven als sterke drank is de benaming voor alcoholhoudende drank die aan een door de wet omschreven definitie voldoet. Daar België en Nederland verschillende wetgevingen hebben hieromtrent, is ook de definitie een beetje afwijkend.
lenen
Albert Heijn.
STERKE DRANKEN ONLINE KOPEN? ALLE STERKE DRANKEN AAN SCHERPE PRIJZEN Drinksstore.
Vul je persoonlijke gegevens en bezorgadres in en de bestede dranken zijn als bijna naar je onderweg. Online kopen van Sterke dranken zoals oa., Cognac, Gin, Jenever, Likeur, Overige Sterke Drank, Rum, Tequila, Vodka, Whisky. Overige Sterke Drank. Coctail pre Mix.
Prik Tik sterke drank PrikTik: Uw drankspecialist.
PrikTik verkoopt geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18. De prijzen op prikentik.be kunnen afwijken van de prijzen in de PrikTik winkels. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van al onze laatste acties.
Fuifpunt Wat is sterke drank?
Artikel 28 van de programmawet van 9 juli 2004 wijziging van de wet van 28 december 1983 over het verstrekken van sterke drank en het vergunningsrecht. Sterke drank wordt gedefinieerd in artikel 16 van de wet van 7/01/1998 betreffende de structuur en de tarieven van de accijnsrechten op alcohol en op alcoholhoudende drank.
Puzzelwoordenboek sterkedrank.
Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr. Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een licentie. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het puzzelwoordenboek geen hulp kan bieden?

Contacteer ons