Resultaten voor Smeets jenever

 
Smeets jenever
 
Weg met gin-tonic, hier is jenevercocktail Hasselt Regio HLN.
TONY VAN GALEN De barman meet de dosis Smeets af in de maatbeker. Hasselt Jenevermerk Smeets pakt, in navolging van het Engelse broertje gin, uit met een reeks van twaalf cocktails op basis van Hasselts meest geliefde drank. Die moeten jenever weer populair maken bij een jonger publiek.
ranking voetbal
P. Bruggeman: distillers since 1884 jenever vodka whisky rum porto pastis.
Het beroemde jenevermerk Smeets, dat in 2011 door Bruggeman-La Martiniquaise werd overgenomen, is nog steeds synoniem voor hoogwaardige Hasseltse graanjenever. Smeets jenever houdt vast aan zijn rijke traditie tijdens alle fasen van het productieproces, wat borg staat voor een unieke en niet te imiteren smaak, voor onveranderlijke kwaliteit en voor grote diversiteit.
Springkastelen
Extra Smeets hasselt 35% online Jenever kopen bij Drinksstore.
Mede door zijn aromatische kracht is de Extra Smeets uiterst geschikt voor culinaire bereidingen. Het is een jenever voor de liefhebber van een afgeronde en zeer herkenbare smaak. Om het keurmerk Hasseltse Jenever te mogen gebruiken, worden alle graanjenevers van Smeets minstens 6 maanden gelagerd binnen het Hasselts grondgebied en wordt de basis, de moutwijn, binnen dit gebied gestookt.
persoonlijke lening
Konings verkoopt Smeets aan Oost-Vlamingen Made in Limburg.
Bruggeman, dat ook al eigenaar is van de jenevermerken Peterman, Hertekamp en Fryns, zal de logistiek en de commercialisering van Smeets voor zijn rekening gaan nemen. Het eigenlijke stoken gebeurt nog steeds in Hasselt, waardoor de jenever een Limburgs streekproduct kan blijven.
Smeets" jenever is en blijft van Hasselt" Hasselt Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Smeets" jenever is en blijft van Hasselt." 13/08/2012 om 1126: door fvranckx. Smeets jenever is en blijft van Hasselt. Hasselt Bruggeman en Smeets gaan de komende weken op zoek naar een nieuwe jeneversmaak en doen daarvoor een beroep op de lezers van Het Belang van Limburg.
Smeets Wafel fles 70cl PrikTik: Uw drankspecialist.
Smeets Wafel 20 De zoete smaak van wafel gecombineerd met de authenticiteit van Hasseltse jenever. Alle productinformatie kan te allen tijde opgevraagd worden door ons een mailtje te sturen op het mailadres info@prikentik.be. Heb je vragen? Contacteer dan hier de PrikTik klantendienst.
Chocolat cream jenever 70cl 15% Smeets Online Kopen.
Chocolate Cream Jenever 70cl 15% Smeets. Chocolate Cream Jenever 70cl 15% Smeets. Chocolate Cream Jenever 70cl 15% Smeets. Smeets chocolatcream likeur 1x70cl 17%. Smeets chocolatcream likeur 6x70cl 17%. Zet op verlanglijst. Share on Twitter. Chocolate Cream Jenever 70cl 15% Smeets.
Hasseltse Smeets 30% online Jenever kopen bij Drinksstore.
Deze graanjenever, bereid op basis van zuivere rogge en gerstemout, kan men omschrijven als het jonge broertje van de gekende Extra Smeets. Hij wordt op dezelfde wijze bereid, maar heeft een lagere alcoholdosering. Het is een hartverwarmende jenever met een subtiele toets van jeneverbes en fijne kruiden.

Contacteer ons