Resultaten voor drank en horecawet

 
drank en horecawet
 
Kamerbrief over evaluatie drank en horecawet Kamerstuk Rijksoverheid.nl.
U bevindt zich hier: Home Documenten Kamerbrief over evaluatie drank en horecawet. Zoek binnen Rijksoverheid.nl Zoek. Kamerbrief over evaluatie drank en horecawet. Staatssecretaris Van Rijn VWS informeert de Tweede Kamer over de evaluatie van de drank en horecawet. Download Kamerbrief over evaluatie drank en horecawet.
lenen
Art. 18 DHW Artikel 18 Drank en Horecawet: Maxius.nl voorheen Lexius.nl.
Artikel 18 Drank en Horecawet. Wet van 7 oktober 1964, tot regeling van de uitoefening van de bedrijven en de werkzaamheid, waarin of in het kader waarvan alcoholhoudende drank wordt verstrekt. Drank en Horecawet. Ook bekend als.: Drank en Horecawet.
persoonlijke lening
Drank en Horecawet Wikipedia.
De Wet van 1 oktober 2013, houdende wijziging van de Drank en Horecawet teneinde enkele leeftijdsgrenzen te verhogen van 16 naar 18 jaar en de preventie en handhaving te verankeren een initiatiefwet van Joël Voordewind, Kees van der Staaij, Lea Bouwmeester en Hanke Bruins Slot is op 1 januari 2014 in werking getreden.
voice-over
Overzicht veelgestelde vragen over Drank en Horecawet VNG.
Spreken we over een nieuwe Drank en Horecawet of heeft de oude wet wijzigingen ondergaan zodat we spreken over wijzigingen in de Drank en Horecawet? Het antwoord is als volgt. De nieuwe Drank en Horecawet behelst wijzigingen van de huidige DHW.
bol.com Handboek drank en horecawet 9789491073007 Frank Joosten Boeken.
In dit boek wordt uiteraard uitgebreid stilgestaan bij onderwerpen die voor de gemeentelijk toezichthouder relevant zijn. Tevens dient de uitgave als naslagwerk voor de beleidsmedewerkers, juristen en vergunningverleners die zich bezighouden met de Drank en Horecawet. Het kan ook zeker worden gebruikt als lesboek bij de opleidingen voor de gemeentelijke toezichthouders Drank en Horecawet.
Drank en Horecawet VNG.
Meer vragen en antwoorden over Drank en Horecawet. Overig Eindrapport Pilot mengvormen Drank en Horecawet. 2017 Eindrapport Pilot mengvormen Drank en Horecawet. donderdag 8 juni 2017 Evaluatie van de Drank en Horecawet, en een reactie op uw brief van 10 april 2017.
Art. 35 DHW Artikel 35 Drank en Horecawet: Maxius.nl voorheen Lexius.nl.
Artikel 35 Drank en Horecawet. Wet van 7 oktober 1964, tot regeling van de uitoefening van de bedrijven en de werkzaamheid, waarin of in het kader waarvan alcoholhoudende drank wordt verstrekt. Drank en Horecawet. Ook bekend als.: Drank en Horecawet.
Art. 27 DHW Artikel 27 Drank en Horecawet: Maxius.nl voorheen Lexius.nl.
Artikel 27 Drank en Horecawet. Wet van 7 oktober 1964, tot regeling van de uitoefening van de bedrijven en de werkzaamheid, waarin of in het kader waarvan alcoholhoudende drank wordt verstrekt. Drank en Horecawet. Ook bekend als.: Drank en Horecawet.
Drank en Horecawet.
Jongeren onder de 18 mogen in openbare ruimten geen alcohol bij zich hebben, bijvoorbeeld in een sportkantine. Gemeenten moeten over een preventie en handhavingsplan beschikken. De wet maakt geen onderscheid meer tussen zwak alcoholische drank en sterke drank. Drank en horecawet.

Contacteer ons